Pick Pack Pont
Mi az a Pick Pack Pont? 

Kérjük, ha kerámiát rendel, válassza a futárszolgálatos házhozszállítást vagy a személyes átvételt. Pick pack pontos átvétel esetén nem tudjuk garantálni, hogy épségben megérkezik, így ezt csak saját felelősségére válassza.
Az ország 87 városában megtalálható 224 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot.

A Pick Pack Pont olyan relay és inmedio hírlapüzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg.
A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.
 
A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevőhelyre történő megérkezésekor a webáruház, akitől vásárolt, értesíti önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti. Az értesítést követően 5 munkanapon keresztül mehet a csomagjáért az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 - 20.00 tart.

 

Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?
 
A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a Pick Pack Pont átvevőhelyeken bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. A munkanapon átlagosan 14.00-ig megrendelt termékeket Budapesten 1 munkanapon belül, míg nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül veheti át az Ön által kiválasztott Pick Pack Pont felvételi helyen. A csomag Pick Pack pontba való pontos érkezéséről emailben fog tájékoztatást kapni. 

Mikor remek választás a Pick Pack Pont?
 
Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.


Mennyibe kerül a Pick Pack pontos csomagátvétel? 0-3.000 Ft-ig 600 Ft
3-5.000 Ft-ig 500 Ft
5-8.000 Ft-ig
8.000 Ft felett
300 Ft
ingyenes


Hogyan kérhetem a Pick Pack pontos átvételt? 


A Pick Pack pontos átvétel kiválasztása a megrendeléskor az átvételi mód kiválasztásánál történik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel Pick Pack pontban" opciót, majd megtekintheti a Pick Pack pontok listáját a lap alján. A kiválasztott Pont nevét és boltkódját kérjük adja meg a megjegyzés rovatban.


A rendelésnél adja meg a boltkódot, ahova a terméket szeretné.

Az Önhöz legközelebbi Pick Pack pont kiválasztásához használja az interaktív keresőt!

 Kosár tartalma
Az Ön kosara még üres.
Keresés
Újdonságok